អត្ថបទថ្មីៗ :

ត្រាំក្រូចក្នុងទឹកក្ដៅងាយស្រួលបក

Wednesday, December 14, 2011


ផ្លែក្រូចថ្លុង
ក្រូច​ពោធិ​សាត់​ ក្រូច​ថ្លុង​ និង​ផ្លែ​ក្រូច​ដទៃ​ទៀត​ ពេល​ខ្លះ​មាន​សំបក​ក្រាស់​ ជា​ហេតុ​ធ្វើ​អោយ​អ្នក​មាន​ការ​ពិបាក​បក​សំបក​​ជាក់​ជា​មិន​ខាន​។ អញ្ចឹង​តើ​អ្នក​មាន​វិធី​សាស្ត្រ​ បែប​ណា​ដើម្បី​បក​សំបក​ផ្លែ​ក្រូច​អោយ​ងាយ​ស្រួល?​ វា​មិន​ពិបាក​ទេ​ មុន​នឹង​បក​សំបក​ផ្លែ​ក្រូច គឺ​អ្នកគ្រាន់​តែ​​យក​ផ្លែ​ក្រូច​ទៅ​ត្រាំ​ក្នុ​ងទឹក​ក្តៅ​មួយ​ស្របក់​ ធ្វើដូច្នេះ​ដើម្បី​​អោយ​​សំបក​ និង​សរ​សៃ​របស់​វា​ទន់​​ងាយ​ស្រួល​បក។ ​ផ្លែ​ក្រូច​ជា​ច្រើ​ន​ សំបូរ​ទៅ​ដោយ​វីតាមីន​គ្រប់​ប្រភេទ​ ជា​ពិសេស​ផ្លែ​ក្រូច​ថ្លុង​ អាច​ជួយព្យាបាល​ជំងឺ​ទឹក​នោម​ផ្អែម​ រីឯ​ផ្លែ​ក្រូច​ពោធិ​សាត់​ គឺ​ជា​ឱសថ​បំបាត់​អាការៈ​ក្តៅ​ក្នុង​ដ៏​ពូកែ​ ជួយ​ប៉ូវ​កម្លាំង​ និង​ធ្វើ​អោយ​សុខ​ភាព​ស្រស់​ស្រាយ​៕


អស់លោកអ្នក ដែលកំពុងទស្សនាគេហទំព័រនេះជាទីគោរព:
អាន ខ្មែរជាគេហទំព័រដែលផ្តល់ពហុអត្ថប្រយោជន៍ និងលើកស្ទួយ ការប្រើប្រាស់អក្សរសាស្រ្តខ្មែរតាមប្រព័ន្ធអ៊ិនធើណែត។ យើងខ្ញុំនឹងខិតខំស្រាវជ្រាវបន្ថែមទៀត ដើម្បីឲ្យគេហទំព័រនេះកាន់តែមានប្រយោជន៍សម្រាប់មនុស្សទូទៅ ពិសេសបងប្អូនប្រជាពលរដ្ឋខ្មែរទាំងក្នុង និងក្រៅប្រទេស។ សូមចូលរួមបរិច្ឆាគធនធានទៅតាមកំលាំងសទ្ធាជ្រះថ្លា ដោយចុចលើប៊ូតុងDonateនៅខាងឆ្វេងដៃ ដើម្បីទ្រទ្រង់គេហទំព័រនេះឲ្យមានដំណើរការជារៀងរហូត។ សូមអរព្រះគុណ និងសូមអរគុណ៕

ចែករំលែកអត្ថបទនេះតាមរយៈ

0 comments:

Post a Comment

 
រក្សាសិទ្ធិគ្រប់យ៉ាង©2011. គេហទំព័រ អាន ខ្មែរ. រចនាដោយ អាន ខ្មែរ.