អត្ថបទថ្មីៗ :

ស្ងោរស៊ុតបែបណាអោយស្រួលបក

Wednesday, December 14, 2011


ស៊ុត
តើ​អ្នក​មាន​ដែល​ជួប​បញ្ហា​ក្នុង​ការ​បក​សំបក​ស៊ុត​ដែរ​​ ឬ​ទេ​​ នៅ​ពេល​ដែល​អ្នក​ស្ងោ​ររួច? ជា​ការ​ពិត​ មាន​ពេល​​ខ្លះ​ងាយ​​ ស្រួល​ ហើយ​មាន​​ពេល​ខ្លះ​ពិបាក​បក​​ មាន​ន័យ​ថា​បក​សំបក​​ ស៊ុត​គឺ​​ជាប់​​មក​ជា​មួយ​នឹង​​សាច់​​ស៊ុ​ត។​​ សូម​កុំ​បារម្ភ​ ខ្មែរ​សារិកា​​ អាច​​ជួយ​អ្នក​បាន​ ដោយ​​គ្រាន់​តែ​អ្នក​យក​ទឹក​ខ្មេះ​បន្តិច​​បន្តួច​ ឬ​អាច​ច្របាច់​ទឹក​ក្រូច​​ឆ្មា​ ក្នុង​ករណី​​ដែល​គ្មាន​ទឹក​​ខ្មេះ​​មុន​ពេល​​ ស្ងោរ​។​ អនុវត្ត​ដូច្នេះ​​ អ្នក​នឹង​មាន​​ភាព​​ងាយ​ស្រួល​ក្នុង​ការ​បក​​សំបក​ស៊ុត​៕


អស់លោកអ្នក ដែលកំពុងទស្សនាគេហទំព័រនេះជាទីគោរព:
អាន ខ្មែរជាគេហទំព័រដែលផ្តល់ពហុអត្ថប្រយោជន៍ និងលើកស្ទួយ ការប្រើប្រាស់អក្សរសាស្រ្តខ្មែរតាមប្រព័ន្ធអ៊ិនធើណែត។ យើងខ្ញុំនឹងខិតខំស្រាវជ្រាវបន្ថែមទៀត ដើម្បីឲ្យគេហទំព័រនេះកាន់តែមានប្រយោជន៍សម្រាប់មនុស្សទូទៅ ពិសេសបងប្អូនប្រជាពលរដ្ឋខ្មែរទាំងក្នុង និងក្រៅប្រទេស។ សូមចូលរួមបរិច្ឆាគធនធានទៅតាមកំលាំងសទ្ធាជ្រះថ្លា ដោយចុចលើប៊ូតុងDonateនៅខាងឆ្វេងដៃ ដើម្បីទ្រទ្រង់គេហទំព័រនេះឲ្យមានដំណើរការជារៀងរហូត។ សូមអរព្រះគុណ និងសូមអរគុណ៕

ចែករំលែកអត្ថបទនេះតាមរយៈ

0 comments:

Post a Comment

 
រក្សាសិទ្ធិគ្រប់យ៉ាង©2011. គេហទំព័រ អាន ខ្មែរ. រចនាដោយ អាន ខ្មែរ.