តើគួរហាន់សាច់ដោយវិធីណាដើម្បីកុំឱ្យសាច់នោះស្វិត ? នេះគឺជាចំណុចចំណង់ចំនូលចិត្តមួយឬក៏អាចជាវិធីចំណេះដឹង ទូទៅសំរាប់ស្ត្រីដែលមានតួនាទីជាអ្នកចំអិនអាហារដើម្បីផ្ទត់ផ្គង់គ្រួរសារ និងកូនចៅប្រចាំថ្ងៃនោះ។បញ្ហារឿងសាច់ក្រោយពេលចំអិនហើយប្រែ | |
ក្លាយទៅជាមានសភាពមួយស្វិតដូចទំពារដុំកៅស៊ូនោះវាជារឿងមួយរំខានចិត្តស្ត្រីមេផ្ទះគ្រប់ពេល វេលា ក្រោយពេលចំអិនអាហារដោយមិនបានយល់ពីវិធីហាន់សាច់នោះ។ វិធីដែលយើងអាចនាំយកមកប្រើធ្វើឱ្យសាច់ចំអិនជាអាហារមានស្ថានភាពផុយមិនស្វិតសោះ យើងណែនាំឱ្យអ្នកចាប់ផ្តើមពីការជ្រើសរើសទិញសាច់មកចំអិនជាអាហារមុនសិន។ដំបូងឡើយ តោងប្រើម្រាមចង្អុលចុចសង្កត់ទៅលើដុំសាច់នោះហើយពិនិត្យមើលថាតើវាប៉ោងឡើងមកវិញ តាមដៃដែរឬអត់។បន្ទាប់មកយកវាមកហាន់ដើម្បីត្រៀមជាអាហារនោះណែនាំឱ្យហាន់តាមឆ្នូត សរសៃទទឹងនៅលើសាច់ហើយក៏ហាមកុំហាន់ជាចំណិតក្រាស់ៗផងដែរ។ ក៏ប៉ុន្តែប្រសិនបើសាច់ស្វិតពិតមែននោះទោះបីជាហាន់ស្តើងក៏ដោយហាន់តាមទទឺងសាច់ ក៏ដោយក៏នៅតែមិនអាចជឿទុកចិត្តបានដូច្នេះណែនាំឱ្យយកសាច់ដែលប្រើចំអិនជាអាហារទៅ ផ្អាប់ទុកជាមុនសិនដែលវិធីអាចផ្អាប់ដោយទឹកប៉េងបោះឬទឹកខ្មះក៏ជ័រល្ហុង។ក្នុងនោះក៏មានវិធីផ្អាប់ ដ៏ទៃទៀតផងដែរដូចជាផ្អាប់ដោយពងមាន់ដើម្បីឱ្យសាច់មាន់មានស្ថានភាពទន់និងមានឱជារស ឆ្ងាញ់គួរឱ្យទទួលទានកាន់តែខ្លាំងឡើង។ � � � � � � � � ដកស្រង់ចេញពីការសែតកម្ពុជាថ្មី ឆ្នាំទី៧ លេខ១៥៥១ ចុះថ្ងៃ អង្គារ ទី ២២ ខែ មករា ឆ្នាំ ២០០៨ |
អស់លោកអ្នក ដែលកំពុងទស្សនាគេហទំព័រនេះជាទីគោរព:
|
0 comments:
Post a Comment