
ចេក
នៅក្នុងចេកមានសារធាតុ ប៉ូតាស្យូម ច្រើន ដែលជាសារធាតុជួយឲ្យប្រព័ន្ធដឹកជញ្ចូននាំយក អុកស៊ីសែន ទៅខួរក្បាលយើងបានគ្រប់គ្រាន់ វាក៏ធ្វើឲ្យបេះដូងរបស់យើងលោតត្រូវចង្វាក់ និងបង្កើតតុល្យភាពទឹកនៅក្នុងខ្លួន។ ប៉ូតាស្យូម អាចជួយកាត់បន្ថយ អត្រាដែលអាចកើតជំងឺដាច់សសៃ ខួរក្បាលបាន។
ចេកជួយពោះវៀនរបស់យើង។ គុណសម្បត្តិរបស់វាគឺជួយឲ្យយើង ឈប់មានជំងឺទល់លាមកដោយសារវាជួយឲ្យពោះវៀនរបស់យើងមានដំណើរការស្រួល។
ចេកអាចធ្វើឲ្យអ្នកមានអារម្មណ៍ល្អ ព្រោះផ្លែចេកមាន សារធាតុគីមីម្យ៉ាងមានឈ្មោះថា tryptophan។ វាជាសារធាតុជួយកែសំរូលអារម្មណ៍របស់យើង ដោយសាវាមានកំរិតនៃប្រូតេអ៊ីន មួយធ្វើឲ្យអារម្មណ៍អ្នកបានសំរាក និងមានភាពសប្បាយជាងមុន។ យោងតាម Bananasaver.comបានឲ្យដឹងថា មនុស្សដែលមានអារម្មណ៍ស្មុកស្មាញ តែងតែផ្តល់ព័ត៌មានថាមានអារម្មណ៍ល្អទ្បើងវិញបន្ទាប់ពីបានហូប ចេក។
ចេកជួយឲ្យយើងមានខួរក្បាលល្អ។ បើតាមBananasaver.comបានបង្ហាញថា គេយកសិស្ស ២០០នាក់មកសិក្សា។គេឲ្យសិស្សទាំង២០០នាក់ ហូបចេក១ថ្ងៃ ៣ដង នឹងហូបបាយតាមធម្មតា។ គេបានរកឃើញថា សារធាតុ ប៉ូតាស្យូមនៅក្នុងចេកជួយបង្កើនថាមពលខួរក្បាលរបស់សិស្សទាំងនោះ ពួកគេមានអារម្មណ៍ល្អនិងចង់រៀនជាងមុន។
យើងគួរហូបចេកឲ្យបានច្រើន ដើម្បីទទួលបានសុខភាពល្អ។
|
អស់លោកអ្នក ដែលកំពុងទស្សនាគេហទំព័រនេះជាទីគោរព:
|











0 comments:
Post a Comment