អត្ថបទថ្មីៗ :

វិធីស្ងោរត្រីឱ្យមានសាច់រឹងមិនរលួយ

Wednesday, December 14, 2011

វិធីស្ងោរត្រីឱ្យមានសាច់រឹងមិនរលួយវិធីស្ងោរត្រីឱ្យមានសាច់រឹងមិនរលួយ 
       រឿងធ្វើម្ហូបអាហារចាត់ទុកថាជាភារកិច្ចមួយដ៏សំខាន់សំរាប់ស្ត្រី មេផ្ទះគ្រប់រូបដែលនាងចាំបាច់ស្វែងយល់ពីពិធីធ្វើម្ហូបបែបងាយៗក៏ប៉ុន្តែ មានគុណភាពសំរាប់ផ្គាប់ចិត្តគ្រួសារប្រចាំថ្ងៃ។ខាងក្រោមនេះគឺជា
គន្លឹះអាថ៌កំបាំងដែលពាក់ព័ន្ធទៅនឹងការធ្វើម្ហូបប្រភេទស្ងោរត្រីដែលជាទូទៅក្រោយពីចំអិនបាន ឆ្អិនហើយនោះតែងតែជួបបញ្ហាសាច់ត្រីរលះរលួយមើលទៅឃើញសភាពមិនគួរឱ្យចង់ទទួល ទាន។
     ជាការពិតសំរាប់រឿងនេះមើលទៅហាក់ដូចជារឿងដែលពិបាកសំរាប់ស្ងោរត្រីបែបណាដើម្បី សាច់នៅរឹងល្អមិនរលះរលួយក៏ប៉ុន្តែឆ្អឹងខាងក្នុងផុយល្អដូចជាអ្នកធ្វើម្ហូបអាជីពទូទៅ។ក៏ប៉ុន្តែការ ពិតវាមិនពិបាកទាល់តែសោះដោយគ្រាន់តែស្ត្រីជាមេផ្ទះអាចធ្វើបានដោយខ្លួនឯងដូចខាងក្រោម នេះ៖
       -ណែនាំឱ្យយកដើមអំពៅស្រស់មកសកសំបកចេញរួចហើយតំរៀបគ្នាដាក់នៅបាតឆ្នាំង ដែលត្រូវស្ងោរត្រីបន្ទាប់មកយកត្រីតំរៀបពីលើហើយដាក់លើចង្ក្រានស្ងោរប្រមាណពី៣០ទៅ៤០ នាទីនោះត្រីរបស់អ្នកនៅរក្សាសភាពបានស្អាតសាច់រឹងល្អតែឆ្អឹងខាងក្នុងផុយ។
       -ចំណុចសំខាន់ស្ត្រីជាមេផ្ទះមិនចាំបាច់ខ្លាចថារសជាតិរបស់អំពៅវាលុបបាត់រសជាតិរបស់ ត្រីហើយក្លាយទៅជាត្រីផ្អែនោះទេព្រោះជាតិស្ករនៅក្នុងអំពៅវាជួយឱ្យមានរសជាតិផ្អែមដែលមាន នៅក្នុងសាច់ត្រីកាន់តែមានរសជាតិល្អប្រសើរឡើងថែមទៀត។

         ដកស្រង់ចេញពីកាសែត កម្ពុជាថ្មី ឆ្នាំទី៧ លេខ១៦៦៦
               ថ្ងៃសុក្រ ទី១៣ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០០៨

អស់លោកអ្នក ដែលកំពុងទស្សនាគេហទំព័រនេះជាទីគោរព:
អាន ខ្មែរជាគេហទំព័រដែលផ្តល់ពហុអត្ថប្រយោជន៍ និងលើកស្ទួយ ការប្រើប្រាស់អក្សរសាស្រ្តខ្មែរតាមប្រព័ន្ធអ៊ិនធើណែត។ យើងខ្ញុំនឹងខិតខំស្រាវជ្រាវបន្ថែមទៀត ដើម្បីឲ្យគេហទំព័រនេះកាន់តែមានប្រយោជន៍សម្រាប់មនុស្សទូទៅ ពិសេសបងប្អូនប្រជាពលរដ្ឋខ្មែរទាំងក្នុង និងក្រៅប្រទេស។ សូមចូលរួមបរិច្ឆាគធនធានទៅតាមកំលាំងសទ្ធាជ្រះថ្លា ដោយចុចលើប៊ូតុងDonateនៅខាងឆ្វេងដៃ ដើម្បីទ្រទ្រង់គេហទំព័រនេះឲ្យមានដំណើរការជារៀងរហូត។ សូមអរព្រះគុណ និងសូមអរគុណ៕

ចែករំលែកអត្ថបទនេះតាមរយៈ

0 comments:

Post a Comment

 
រក្សាសិទ្ធិគ្រប់យ៉ាង©2011. គេហទំព័រ អាន ខ្មែរ. រចនាដោយ អាន ខ្មែរ.